A Bölcsészettudományi Kutatóközpont főigazgatója pályázatot hirdet titkársági ügyintéző munkakör betöltésére a BTK Irodalomtudományi Intézetben. 

Beküldési határidő: 2022. október 20. 


BTK ITI logo1

A munkakör az elbírálást követően azonnal betölthető.

A részletes pályázati feltételeket a letölthető pályázati felhívás tartalmazza, amely a Bölcsészettudományi Kutatóközpont honlapján is elérhető. 

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok:

A BTK Irodalomtudományi Intézet igazgatói titkársági feladatainak teljes körű ellátása, adminisztratív teendőinek átfogó és teljes körű végzése. Az intézetigazgató munkájának támogatása, diktálásra gépelés. A tudományos kutatók adminisztratív ügyeinek intézése. Bel- és külföldi utazások nyilvántartása és szervezése, konferenciák, tudományos rendezvények szervezése, vendégfogadások lebonyolítása, pályázatok, projektek hivatali ügyintézésében való közreműködés. Elektronikus iktatás. Kapcsolattartás könyvkiadók, nyomdák munkatársaival, a BTK főigazgatói titkárságával, a Gazdasági osztállyal és a kutatóközpont többi tagintézményével. Szoros munkakapcsolat az intézet tudományos titkárával, külügyi titkárával és osztályvezetőivel. Az anyagbeszerzés megszervezése és nyilvántartása, az intézeti leltározás és a selejtezés irányítása.